Wie zijn wij? 

Hierboven zie je Aurora en Skylar. 

Mijn kleine muzes.

Door Aurora ben ik begonnen met het maken van kinderkleertjes. En door Skylar ben ik doorgeslagen. Van uiteengelopen hobby tot een webshop en 2 fysieke winkels waar mijn kleding mag hangen. 

Dit ben ik!

Samantha, founder van Skylars closet. Ook heb ik een eigen haar salon aan huis en ben dus ook heel erg creatief met de verfkwast en schaar. 😊

4 jaar geleden als hobby begonnen met het maken van kleding en sinds een jaar is er een heuse webshop geboren. 

Na een beetje zoekende te zijn geweest wat nou precies mijn stijl is en welke stijl ik graag zou willen laten zien in mijn werk, heb ik die voor mijn gevoel sinds enkele maanden gevonden. 

Tot Sept 2019 ben ik ook werkzaam geweest als adviseuse bij de   bruidsmodezaak Weddings in Rotterdam. Daar is mijn voorliefde voor kant nog groter geworden. Veel geleerd over diverse kantsoorten en waar ze vandaan komen.

Zelf hou ik heel erg van de boho stijl, heb een voorliefde voor vintage en 2e hands spullentjes en zou heeeeel graag eens naar Ibiza willen gaan, want die sfeer lijkt me daar geweldig. Ik hou van ouderwetse series zoals call the midwife, Anne met een e, Outlander en Bridgeton en dat zie je terug in de kleding die ik voor mijn shop maak. Daar haal ik dan ook veel inspiratie vandaan. 

Zo heb ik naar mijn idee echt mijn eigen stijl gecreëerd op een unieke manier. Niet altijd maar alledaagse kleding stukken die je overal kan krijgen, maar unieke items die je gewoon in je kast erbij moet hebben. 

Tuurlijk kan je ook een bloementjes flared broek vinden in mijn shop, maar kijk je verder, dan vind je unieke tops om er boven te combineren. 

Zoek je echt iets unieks, ben je hier aan het goede adres. 

 

Hoi,

Ik ben Demelza en het jongere zusje van Samantha. Ik ben mama van Aurora en Bink. Door de geboorte van Aurora is mijn zus begonnen met kleding naaien, doordat ik steeds dingen liet zien die je niet zo snel hier in Nederland kon krijgen. Sinds vorig jaar zomer heb ik mijn oude hobby opgepakt, het fotograferen en heb in de loop der tijd vele leuke opdrachten gedaan! 

Het leukste aan shooten is dat je een klein moment kan vastleggen, van een familie shoot, newborns hoot, lifestyle shoot En ook dus product shoots.

Wil je een leuke shoot bij mij boeken? Dat kan. Kijk dan snel op mijn insta pagina myst fotografie