Belangrijk om te weten, voor je gaat bestellen! 

 

Omdat wij werken op bestelling kan je de kleding soms aanpassen aan de bouw van je kindje. De kleding valt in principe op maat, tenzij anders is aangegeven. Wel kan je aan de hand van de maattabel de taille van je kïndje opmeten en doorgeven in de opmerkingen van je bestelling, zodat de broek of rok echt perfect is aangemeten aan je kindje. 

Wil je bijv zeker weten dat de flared broek die je besteld mooi op de grond valt? Meet dan de lengte van het binnenbeen op tot op de grond, met voorkeur voor opmeten met schoenen aan. Geef dit ook weer door in de opmerkingen en wij zullen ervoor zorgen dat de broek de perfecte lengte heeft. De maattabel die daarbij hoort kan je vinden onder de link mattabellen!

Dit geldt ook (en misschien nog wel meer) voor de dames flared broeken. Geef dus echt even je lengte door voor een perfecte fitting. Al onze flared broeken zijn voorzien van een hoge taille lijn, dus zeer geschikt voor zwangere vrouwen. 

Met stofjes als katoen en hydrofiel adviseer ik altijd een matje groter te nemen, dit omdat alle stofjes altijd nog een krimp hebben bij de eerste wasbeurt. Bij jersey merk je hier weinig van, maar met katoen achtige stoffen merk je het wel.

Alle kleding dient op 30 graden gewassen te worden en niet in de droger. Zo heb je het langste plezier van je kleding.